Do Body Composition and Values of Selected Nutritional Status Indices Influence the Glycaemic Index Values of Vegetarian Dishes? A Pilot Study in a Group of Older Women - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Do Body Composition and Values of Selected Nutritional Status Indices Influence the Glycaemic Index Values of Vegetarian Dishes? A Pilot Study in a Group of Older Women

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Ewa Raczkowska

    Ewa Raczkowska dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Bienkiewicz

    Maciej Bienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Robert Gajda

    Robert Gajda

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Bronkowska

    Monika Bronkowska

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Piotrowska

    Ewa Piotrowska

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Habánová

    Marta Habánová

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Environmental Research and Public Health nr 19, wydanie 16,
ISSN: 1660-4601
ISSN:
1660-4601
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijerph19169918
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 83 razy

Meta Tagi