Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów.

Abstrakt

Scharakteryzowano przemiany termooksydatywne tłuszczów. Omówiono możliwości ograniczenia powstawania produktów mających niekorzystny wpływ na zdrowie człowieka. Uzasadniono możliwość zastąpienia przeciwutleniaczy syntetycznych związkami naturalnymi.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Język:
polski
Rok wydania:
2004
Opis bibliograficzny:
Tynek M., Hazuka Z.: Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów.// . -., (2004), s.0-0
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 117 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi