Does the addition of spices change the content of  fluoride and antioxidants in black tea infusions? - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Does the addition of spices change the content of  fluoride and antioxidants in black tea infusions?

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Woźniak

    Katarzyna Woźniak

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Siwiec

    Ewa Siwiec

  • Zdjęcie użytkownika  Jolanta Wolska

    Jolanta Wolska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Elementology wydanie 2/2018,
ISSN: 1644-2296
ISSN:
16442296
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5601/jelem.2017.22.3.1462
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 67 razy

Meta Tagi