Edible Flowers Extracts as a Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Properties—In Vitro Studies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Edible Flowers Extracts as a Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Properties—In Vitro Studies

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (7)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 5,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11052120
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 87 razy

Meta Tagi