Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Honorata Danilcenko

    Honorata Danilcenko

  • Zdjęcie użytkownika  Elvyra Jariene

    Elvyra Jariene

  • Zdjęcie użytkownika  Nijole Vaitkeviciene

    Nijole Vaitkeviciene

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Elementology wydanie 3/2016,
ISSN: 1644-2296
ISSN:
16442296
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5601/jelem.2015.20.3.988
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi