Effect of Co-Encapsulated Natural Antioxidants with Modified Starch on the Oxidative Stability of β-Carotene Loaded within Nanoemulsions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Co-Encapsulated Natural Antioxidants with Modified Starch on the Oxidative Stability of β-Carotene Loaded within Nanoemulsions

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (11)

  • Zdjęcie użytkownika  Ahmad Ali

    Ahmad Ali

  • Zdjęcie użytkownika  Abdur Rehman

    Abdur Rehman

  • Zdjęcie użytkownika  Seid Jafari

    Seid Jafari

  • Zdjęcie użytkownika  Muhammad Ranjha

    Muhammad Ranjha

  • Zdjęcie użytkownika  Qayyum Shehzad

    Qayyum Shehzad

  • Zdjęcie użytkownika  Hafiz Shahbaz

    Hafiz Shahbaz

  • Zdjęcie użytkownika  Sohail Khan

    Sohail Khan

  • Zdjęcie użytkownika  Muhammad Usman

    Muhammad Usman

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

  • Zdjęcie użytkownika  Wenshui Xia

    Wenshui Xia

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 12, wydanie 3,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app12031070
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 62 razy

Meta Tagi