Effect of drying parameters on the formation of early and intermediate stage products of the Maillard reaction in different plum (Prunus domestica L.) cultivars - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of drying parameters on the formation of early and intermediate stage products of the Maillard reaction in different plum (Prunus domestica L.) cultivars

Abstrakt

Cytowania

  • 4 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 8

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Honke

    Joanna Honke

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Wilfried Andlauer

    Wilfried Andlauer

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 65, strony 932 - 938,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2015.09.015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi