Abstrakt
In the paper the results of dynamic mechanical study of the biocomposites containing one of two types of (potato or corn) strach used as fillers in different amount were discussed. The composites were obtained from rubbery mixture containing natural rubber (NR) as a main component. Thermomechanical analyses (by DMA) showed that the used quantity of strach fillers only slightly influence on the glass transition temperature of vulcanizates.
Cytowania
-
1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1
Scopus
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 28 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1177/096739111502300207
- Licencja
- Copyright (2015 SAGE Publications)
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Opublikowano w:
-
POLYMERS & POLYMER COMPOSITES
nr 23,
wydanie 2,
strony 109 - 112,
ISSN: 0967-3911 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2015
- Opis bibliograficzny:
- Datta J.: Effect of starch fillers on the dynamic mechanical properties of rubber biocomposite materials// POLYMERS & POLYMER COMPOSITES. -Vol. 23, iss. 2 (2015), s.109-112
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1177/096739111502300207
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 108 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Investigating the Impact of Curing System on Structure-Property Relationship of Natural Rubber Modified with Brewery By-Product and Ground Tire Rubber
- Ł. Zedler,
- X. Colom,
- J. Cañavate
- + 3 autorów
2020
Waste Rubber Pyrolysis: Product Yields and Limonene Concentration
- K. Januszewicz,
- P. Kazimierski,
- T. Suchocki
- + 4 autorów
2020