Effect of the production method on the properties of RS3/RS4 type resistant starch. Part 1: Properties of retrograded starch (RS3) produced under various conditions and its susceptibility to acetylation
Abstrakt
Cytowania
-
3 0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
3 5
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Food Chemistry
nr 135,
wydanie 3,
strony 1494 - 1504,
ISSN: 0308-8146 - ISSN:
- 03088146
- Rok wydania:
- 2012
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2012.06.030
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 43 razy