Effect of the production method on the properties of RS3/RS4 type resistant starch. Part 2. Effect of a degree of substitution on the selected properties of acetylated retrograded starch - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of the production method on the properties of RS3/RS4 type resistant starch. Part 2. Effect of a degree of substitution on the selected properties of acetylated retrograded starch

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 5

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  A. Michalski

    A. Michalski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 135, wydanie 3, strony 2035 - 2042,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2012.06.067
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 49 razy

Meta Tagi