Effect of Water Content in Extraction Mixture on the Pressurized Liquid Extraction Efficiency—Stability of Quercetin 4′-Glucoside During Extraction from Onions
Abstrakt
Cytowania
-
1 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 5
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL
nr 99,
wydanie 3,
strony 744 - 749,
ISSN: 1060-3271 - ISSN:
- 1060-3271
- Rok wydania:
- 2016
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5740/jaoacint.16-0019
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 93 razy