Effects of osmotic and high pressure stress on expression of virulence factors among Enterococcus spp. isolated from food of animal origin - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of osmotic and high pressure stress on expression of virulence factors among Enterococcus spp. isolated from food of animal origin

Abstrakt

Cytowania

  • 1 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 7

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD MICROBIOLOGY nr 102,
ISSN: 0740-0020
ISSN:
07400020
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fm.2021.103900
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 74 razy

Meta Tagi