Enterococci from ready-to-eat food - horizontal gene transfer of antibiotic resistance genes and genotypic characterization by PCR melting profile - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Enterococci from ready-to-eat food - horizontal gene transfer of antibiotic resistance genes and genotypic characterization by PCR melting profile

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

    Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Zadernowska

    Anna Zadernowska

  • Zdjęcie użytkownika  Arkadiusz Zakrzewski

    Arkadiusz Zakrzewski

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Gajewska

    Joanna Gajewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of the Science of Food and Agriculture nr 99, wydanie 3, strony 1172 - 1179,
ISSN: 0022-5142
ISSN:
00225142
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.9285
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 74 razy

Meta Tagi