Factors affecting the quality of bottled water - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Factors affecting the quality of bottled water

Abstrakt

The ever-increasing popularity of bottled water means that it is important to analyze not only its mineral content but also, above all,its content of possible contaminants, especially the organic ones. In this respect, bottled waters are a special case, because apartfrom organic chemical contaminants derived from the well from which they were acquired, their secondary contamination is alwayspossible, during treatment or storage or transport in unsuitable conditions (sunlight and elevated temperature). This paperdescribes how various factors, from the area around the well, and the method of drawing and treating water, to the manner inwhich the finished product is stored and transported may affect the quality of bottled waters. It also summarizes literatureinformation on the levels of organic contaminants in various kinds of bottled water samples.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Opublikowano w:
Journal of Exposure Science and Environmental Epidemiology nr 23, strony 111 - 119,
ISSN: 1559-0631
Język:
angielski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Diduch M., Polkowska Ż., Namieśnik J.: Factors affecting the quality of bottled water// Journal of Exposure Science and Environmental Epidemiology. -Vol. 23, (2012), s.111-119
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 121 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi