Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2 - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Olutosin Otekunrin

    Olutosin Otekunrin

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-0-323-95574-4.00013-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 38 razy

Meta Tagi