Formation of aqueous and alcoholic adducts of curcumin during its extraction - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Formation of aqueous and alcoholic adducts of curcumin during its extraction

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Typek

    Rafał Typek

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Dawidowicz

    Andrzej Dawidowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Bernacik

    Katarzyna Bernacik

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Stankevič

    Marek Stankevič

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Gil

    Marta Gil

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 276, strony 101 - 109,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2018.10.006
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 74 razy

Meta Tagi