Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI

    PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  BARBARA KROCHMAL-MARCZAK

    BARBARA KROCHMAL-MARCZAK

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy Science nr 74, wydanie 4, strony 95 - 114,
ISSN: 2544-4476
ISSN:
2544-4476
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.24326/as.2019.4.7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi