Abstrakt
-
Cytowania
-
2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS
nr 40,
strony 13346 - 13353,
ISSN: 0739-1102 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2022
- Opis bibliograficzny:
- Wawer J., Kaczkowska E., Karczewski J., Augustin-Nowacka D., Krakowiak J.: Influence of stabilizing osmolytes on hen egg white lysozyme fibrillation// JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS -Vol. 40,iss. 23 (2022), s.13346-13353
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/07391102.2021.1984990
- Źródła finansowania:
-
- Publikacja bezkosztowa
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 90 razy