Inhalation risk to PAHs and BTEX during barbecuing: The role of fuel/food type and route of exposure - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Inhalation risk to PAHs and BTEX during barbecuing: The role of fuel/food type and route of exposure

Abstrakt

Cytowania

  • 1 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Badyda

    Artur Badyda

  • Zdjęcie użytkownika  Wioletta Rogula-Kozłowska

    Wioletta Rogula-Kozłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Majewski

    Grzegorz Majewski

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Bralewska

    Karolina Bralewska

  • Zdjęcie użytkownika  Kamila Widziewicz-Rzońca

    Kamila Widziewicz-Rzońca

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Piekarska

    Barbara Piekarska

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Rogulski

    Mariusz Rogulski

  • Zdjęcie użytkownika  Jan Bihałowicz

    Jan Bihałowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS nr 440,
ISSN: 0304-3894
ISSN:
03043894
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jhazmat.2022.129635
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 71 razy

Meta Tagi