Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego

Abstrakt

Celem pracy jest koncepcja usprawnienie procesu, w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego na przykładzie produkcji hamburgerów wołowych w przedsiębiorstwie X. Usprawnienie procesu produkcyjnego w przedsiębiorstwie X ma na celu zautomatyzowanie linii produkcyjnych, a co za tym idzie – wyłączenie pracy rąk ludzkich z sektora końcowego, tj. sortowania i pakowania wyrobu gotowego. Oznacza to, że w końcowym etapie produkcji, gdzie wyrób pakowany jest ręcznie przez pracowników, nastąpi zmiana, która spowoduje skrócenie całkowitego czasu produkcji.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach strony 77 - 84
Język:
polski
Rok wydania:
2016
Opis bibliograficzny:
Drozd R., Bielski R.: Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego// Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach/ ed. dr inż. Edyta Kardas,dr inż. Joanna Michalik Częstochowa: Wydawnictwo Wydziału Inżynierii Produkcji, i Technologii Materiałów Politechniki Częstochowskiej , 2016, s.77-84
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 857 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi