PARTIAL WHEAT FLOUR REPLACEMENT WITH GLUTEN-FREE FLOURS IN BREAD - QUALITY, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY
Abstrakt
Cytowania
-
4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
6
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
nr 9,
wydanie 3,
strony 505 - 509,
ISSN: 1338-5178 - ISSN:
- 1338-5178
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15414/jmbfs.2019/20.9.3.505-509
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 56 razy