Physicochemical properties of whole fruit plum powders obtained using different drying technologies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Physicochemical properties of whole fruit plum powders obtained using different drying technologies

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Wojdyło

    Aneta Wojdyło

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Lech

    Krzysztof Lech

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Figiel

    Adam Figiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 207, strony 223 - 232,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2016.03.075
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 58 razy

Meta Tagi