Polyphenols composition, antioxidant and antimicrobial properties of Pinus sylvestris L. shoots extracts depending on different drying methods - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Polyphenols composition, antioxidant and antimicrobial properties of Pinus sylvestris L. shoots extracts depending on different drying methods

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Powałowska

    Daria Powałowska

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Szablewska

    Kinga Szablewska

  • Zdjęcie użytkownika  Marlena Baranowska

    Marlena Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Emirates Journal of Food and Agriculture
ISSN: 2079-052X
ISSN:
2079-052X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.9755/ejfa.2020.v32.i3.2080
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 78 razy

Meta Tagi