Postharvest changes in phenolic compounds and antioxidant capacity of apples cv. Jonagold growing in different locations in Europe - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Postharvest changes in phenolic compounds and antioxidant capacity of apples cv. Jonagold growing in different locations in Europe

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 8

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  G.P. Łysiak

    G.P. Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  A. Michalska-Ciechanowska

    A. Michalska-Ciechanowska

  • Zdjęcie użytkownika  A. Wojdyło

    A. Wojdyło

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 310,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2019.125912
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi