Potential Use of Silica Nanoparticles for the Microbial Stabilisation of Wine: An In Vitro Study Using Oenococcus oeni as a Model - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Potential Use of Silica Nanoparticles for the Microbial Stabilisation of Wine: An In Vitro Study Using Oenococcus oeni as a Model

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Kamila Pachnowska

    Kamila Pachnowska

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Cendrowski

    Krzysztof Cendrowski

  • Zdjęcie użytkownika  Xymena Stachurska

    Xymena Stachurska

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Nawrotek

    Paweł Nawrotek

  • Zdjęcie użytkownika  Adrian Augustyniak

    Adrian Augustyniak

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Ewa Mijowska

    Ewa Mijowska prof. dr hab.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 9, wydanie 9,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods9091338
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 35 razy

Meta Tagi