Properties of retrograded and acetylated starch produced via starch extrusion or starch hydrolysis with pullulanase - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Properties of retrograded and acetylated starch produced via starch extrusion or starch hydrolysis with pullulanase

Abstrakt

Cytowania

  • 1 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  A. Gryszkin

    A. Gryszkin

  • Zdjęcie użytkownika  M. Styczyńska

    M. Styczyńska

  • Zdjęcie użytkownika  A. Wilczak

    A. Wilczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Carbohydrate Polymers nr 97, wydanie 2, strony 551 - 557,
ISSN: 0144-8617
ISSN:
01448617
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.carbpol.2013.04.079
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi