Quality improvement of common carp (Cyprinus carpio L.) meat fortified with n-3 PUFA - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quality improvement of common carp (Cyprinus carpio L.) meat fortified with n-3 PUFA

Abstrakt

Cytowania

  • 3 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 1

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Sobczak

    M. Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  R. Panicz

    R. Panicz

  • Zdjęcie użytkownika  P. Eljasik

    P. Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika  J. Sadowski

    J. Sadowski

  • Zdjęcie użytkownika  A. Tórz

    A. Tórz

  • Zdjęcie użytkownika  J. Żochowska-Kujawska

    J. Żochowska-Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  V. Barbosa

    V. Barbosa

  • Zdjęcie użytkownika  V. Domingues

    V. Domingues

  • Zdjęcie użytkownika  A. Marques

    A. Marques

  • Zdjęcie użytkownika  J. Dias

    J. Dias

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Chemical Toxicology nr 139,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
02786915
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2020.111261
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi