QUALITY OF SWEET POTATO AS A RAW MATERIAL FOR FOOD PROCESSING - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

QUALITY OF SWEET POTATO AS A RAW MATERIAL FOR FOOD PROCESSING

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
RURAL DEVELOPMENT 2019 nr 2019, wydanie 1, strony 62 - 68,
ISSN: 1822-3230
ISSN:
1822-3230
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15544/rd.2019.001
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi