Ryby jako źródło narażenia człowieka na rtęć - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ryby jako źródło narażenia człowieka na rtęć

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Przemysł Spożywczy nr 1, wydanie 7, strony 40 - 43,
ISSN: 0033-250X
ISSN:
0033-250X
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15199/65.2017.7.8
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi