Silicon’s Influence on Polyphenol and Flavonoid Profiles in Pea (Pisum sativum L.) under Cadmium Exposure in Hydroponics: A Study of Metabolomics, Extraction Efficacy, and Antimicrobial Properties of Extracts
Abstrakt
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
ACS Omega
nr 9,
wydanie 13,
strony 14899 - 14910,
ISSN: 2470-1343 - ISSN:
- 2470-1343
- Rok wydania:
- 2024
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1021/acsomega.3c08327
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 5 razy