Silicon’s Influence on Polyphenol and Flavonoid Profiles in Pea (Pisum sativum L.) under Cadmium Exposure in Hydroponics: A Study of Metabolomics, Extraction Efficacy, and Antimicrobial Properties of Extracts - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Silicon’s Influence on Polyphenol and Flavonoid Profiles in Pea (Pisum sativum L.) under Cadmium Exposure in Hydroponics: A Study of Metabolomics, Extraction Efficacy, and Antimicrobial Properties of Extracts

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ACS Omega nr 9, wydanie 13, strony 14899 - 14910,
ISSN: 2470-1343
ISSN:
2470-1343
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1021/acsomega.3c08327
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 5 razy

Meta Tagi