Studies of the Variability of Sugars, Vitamin C, and Chlorophylls in Differently Fermented Organic Leaves of Willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Studies of the Variability of Sugars, Vitamin C, and Chlorophylls in Differently Fermented Organic Leaves of Willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub)

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Marius Lasinskas

    Marius Lasinskas

  • Zdjęcie użytkownika  Elvyra Jariene

    Elvyra Jariene

  • Zdjęcie użytkownika  Nijole Vaitkeviciene

    Nijole Vaitkeviciene

  • Zdjęcie użytkownika  Ausra Blinstrubiene

    Ausra Blinstrubiene

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Sadowska

    Anna Sadowska

  • Zdjęcie użytkownika  Ewelina Hallmann

    Ewelina Hallmann

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 21,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11219891
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi