Technological and Nutritional Challenges, and Novelty in Gluten-Free Breadmaking: a Review - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Technological and Nutritional Challenges, and Novelty in Gluten-Free Breadmaking: a Review

Abstrakt

Cytowania

  • 5 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 5

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  Paola Conte

    Paola Conte

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences nr 69, wydanie 1, strony 5 - 21,
ISSN: 1230-0322
ISSN:
12300322
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.31883/pjfns-2019-0005
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi