The Antioxidant Properties of Selected Varieties of Pumpkin Fortified with Iodine in the Form of Potassium Iodide and Potassium Iodate - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Antioxidant Properties of Selected Varieties of Pumpkin Fortified with Iodine in the Form of Potassium Iodide and Potassium Iodate

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Zaremba

    Agata Zaremba

  • Zdjęcie użytkownika  Marzanna Hęś

    Marzanna Hęś

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Jędrusek-Golińska

    Anna Jędrusek-Golińska

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Monika Przeor

    Monika Przeor dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Szymandera-Buszka

    Krystyna Szymandera-Buszka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 12, wydanie 14,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods12142792
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi