The influence of cooking on the antioxidant properties and polyphenol content in buckwheat, barley and millet groats and the transfer of the compounds to the water - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of cooking on the antioxidant properties and polyphenol content in buckwheat, barley and millet groats and the transfer of the compounds to the water

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences nr 13, wydanie 1, strony 759 - 766,
ISSN: 1337-0960
ISSN:
1337-0960
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5219/1171
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi