The Influence of Time and Storage Conditions on the Antioxidant Potential and Total Phenolic Content in Homemade Grape Vinegars - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Influence of Time and Storage Conditions on the Antioxidant Potential and Total Phenolic Content in Homemade Grape Vinegars

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 24,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26247616
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi