The Quality of Freeze-Dried and Rehydrated Blueberries Depending on their Size and Preparation for Freeze-Drying
Abstrakt
Cytowania
-
5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology
nr 24,
wydanie 1,
strony 61 - 78,
ISSN: 2344-150X - ISSN:
- 2344-150X
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2020-0006
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 25 razy