The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols

Abstrakt

Praca zawiera opis właściwości fizykochemicznych i reologicznych hydroksylowanych olejów sojowych zmodyfikownych przy użyciu wybranych bioglikoli.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012 strony 78 - 79
Język:
angielski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Głowińska E., Datta J., Haponiuk J.: The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols// 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012/ ed. S. Michałowski. - Politechnika Krakowska. Kraków: , 2012, s.78-79
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 76 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi