The Spectral Compositions of Light Changes Physiological Response of Chinese Cabbage to Elevated Ozone Concentration - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Spectral Compositions of Light Changes Physiological Response of Chinese Cabbage to Elevated Ozone Concentration

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Skoczowski

    Andrzej Skoczowski

  • Zdjęcie użytkownika  Jakub Oliwa

    Jakub Oliwa

  • Zdjęcie użytkownika doktor nauk chemicznych Iwona Stawoska

    Iwona Stawoska doktor nauk chemicznych

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Rys

    Magdalena Rys

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Kocurek

    Maciej Kocurek

  • Zdjęcie użytkownika  Ilona Czyczyło-Mysza

    Ilona Czyczyło-Mysza

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 23, wydanie 6,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms23062941
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi