The use of modified vegetable oil from Crambe abyssinica as a lubricant base for the food industry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The use of modified vegetable oil from Crambe abyssinica as a lubricant base for the food industry

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Chrobak

    Justyna Chrobak

  • Zdjęcie użytkownika  Jolanta Iłowska

    Jolanta Iłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Grabowski

    Rafał Grabowski

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Szmatoła

    Michał Szmatoła

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Studnik

    Hanna Studnik

  • Zdjęcie użytkownika  Kamil Korasiak

    Kamil Korasiak

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Jolanta Drabik

    Jolanta Drabik dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Environmental Protection and Natural Resources nr 31, wydanie 1, strony 8 - 13,
ISSN: 2353-8589
ISSN:
2353-8589
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/oszn-2020-0002
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 86 razy

Meta Tagi