Triticale extrudates – Changes of macrostructure, mechanical properties and molecular water dynamics during hydration - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Triticale extrudates – Changes of macrostructure, mechanical properties and molecular water dynamics during hydration

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE nr 74, strony 250 - 255,
ISSN: 0733-5210
ISSN:
07335210
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jcs.2017.03.002
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 51 razy

Meta Tagi