Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Stryjecka

    Małgorzata Stryjecka

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Pisarek

    Marta Pisarek

  • Zdjęcie użytkownika  Bernadetta Bienia

    Bernadetta Bienia

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Herbalism nr 3, wydanie 1,
ISSN: 2450-4963
ISSN:
2450-4963
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.12775/herb.2017.006
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi