Wheat Bread with Grape Seeds Micropowder: Impact on Dough Rheology and Bread Properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wheat Bread with Grape Seeds Micropowder: Impact on Dough Rheology and Bread Properties

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Veronika Valková

    Veronika Valková

  • Zdjęcie użytkownika  Hana Ďúranová

    Hana Ďúranová

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Štefániková

    Jana Štefániková

  • Zdjęcie użytkownika  Michal Miškeje

    Michal Miškeje

  • Zdjęcie użytkownika  Marián Tokár

    Marián Tokár

  • Zdjęcie użytkownika  Lucia Gabríny

    Lucia Gabríny

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Rheology nr 30, wydanie 1, strony 138 - 150,
ISSN: 1617-8106
ISSN:
1617-8106
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/arh-2020-0112
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi