Abstrakt
Przedstawiono wybrane fragmenty teorii modelowania w strukturach rozproszonych mikrostruktury żywności, w których zostały uwzględnione wzajemne oddziaływania cząstek oraz występujące zjawiska kontaktowe. Do oszacowania tych oddziaływań wykorzystano zmodyfikowany przez autora model Buczkowskiego i Kleibera.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Aktywność konferencyjna
- Typ:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Tytuł wydania:
- XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik. strony 139 - 143
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2003
- Opis bibliograficzny:
- Matuszek T.: Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena. // XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik./ Bremen: Fachbereich Masch, 2003, s.139-143
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 84 razy