Hierarchizacja składnikowa determinant percepcji jakości usług turystycznych w obszarze wyżywienia - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Hierarchizacja składnikowa determinant percepcji jakości usług turystycznych w obszarze wyżywienia

Abstract

W niniejszej publikacji autorzy zaprezentowali wybrane zagadnienia z zakresu doskonalenia jakości usług turystycznych w obszarze wyżywienia. Z wykorzystaniem czteroskładnikowego modelu jakości usług poddano hierarchizacji zarówno składowe obszaru wyżywienia podczas wyjazdów turystycznych jak i determinant elementarnych w każdej z czterech składowych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO no. 10, pages 280 - 290,
ISSN: 1732-1565
Language:
Polish
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Zawadzka L., Zieliński G.: Hierarchizacja składnikowa determinant percepcji jakości usług turystycznych w obszarze wyżywienia// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -Vol. 10., nr. No. 3, Part1 (2012), s.280-290
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 93 times

Recommended for you

Meta Tags