Modification of the properties of gelatin from skins of Baltic cod (Gadus morhua) with transglutaminase. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Modification of the properties of gelatin from skins of Baltic cod (Gadus morhua) with transglutaminase.

Abstract

Celem pracy było ustalenie optymalnych warunków otrzymywania żelatyny ze skór dorsza bałtyckiego oraz modyfikacja enzymatyczna właściwości tego białka. Rybna żelatyna usieciowana przy użyciu transglutaminazy tworzy żele, które nie topią się nawet podczas ogrzewania w temperaturze 100C.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Language:
English
Publication year:
2004
Bibliographic description:
Kołodziejska I., Kaczorowski K., Piotrowska B., Sadowska M.: Modification of the properties of gelatin from skins of Baltic cod (Gadus morhua) with transglutaminase.// . -., (2004), s.0-0
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 111 times

Recommended for you

Meta Tags