Właściwości modyfikowanych emulgatorów acyloglicerolowych syntetyzowanych z mieszanin kwasów tłuszczowych. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Właściwości modyfikowanych emulgatorów acyloglicerolowych syntetyzowanych z mieszanin kwasów tłuszczowych.

Abstract

Przedstawiono właściwości modyfikowanych emulgatorów acyloglicerolowych, estrów glicerolu i kwasów tłuszczowych, które są otrzymywane w warunkach przemysłowych. Emulgatory syntetyzowano metodą bezpośredniej ekstrakcji w obecności otrzymywanych in situ soli sodu i stosowanych kwasów tłuszczowych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
Przemysł Chemiczny no. 82, pages 299 - 302,
ISSN: 0033-2496
Language:
Polish
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Szeląg H., Gajewska A.: Właściwości modyfikowanych emulgatorów acyloglicerolowych syntetyzowanych z mieszanin kwasów tłuszczowych. // Przemysł Chemiczny. -Vol. 82., nr. 4 (2003), s.299-302
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 127 times

Recommended for you

Meta Tags