Związki wpływające na smak żywności - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Związki wpływające na smak żywności

Abstract

Rozdział opisuje klasyfikację i potencjatory smaków, a także wpływ obróbki surowców na właściwości sensoryczne produktów spożywczych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom . 1 strony 361 - 373
Language:
Polish
Publication year:
2015
Bibliographic description:
Tylingo R.: Związki wpływające na smak żywności// W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom . 1/ ed. Zdzisław E. SIkorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: WNT, 2015, s.361-373
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 89 times

Recommended for you

Meta Tags