Żywność wysokiej jakości-perspektywa klienta - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Żywność wysokiej jakości-perspektywa klienta

Abstract

W niniejszej publikacji przedstawiono podstawowe perspektywy postrzegania jakości żywności. Zaprezentowane zostały dwa kluczowe obszary wiążące się z postrzeganiem jakości żywności przez klientów: obszar związany z samym produktem spożywczym, a także obszar bezpośrednio związany z klientem i jego decyzjami zwiazanymi z zakupem żywności. Identyfikacja poszczególnych obszarów pozwoliła w dalszej konsekwencji na określenie kluczowych czynników wpływających na ocenę jakości żywności przez klientów.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO pages 11 - 18,
ISSN: 1732-1565
Language:
Polish
Publication year:
2010
Bibliographic description:
Zieliński G.: Żywność wysokiej jakości-perspektywa klienta// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -., nr. Nr 2/1 (2010), s.11-18
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 96 times

Recommended for you

Meta Tags