Wpływ warunków pasteryzacji, wysokiego ciśnienia w temperaturze poniżej 0C i ogrzewania mikrofalowego na wartość odżywczą i biologiczną oraz jakość mikrobiologiczną mleka ludzkiego - Project - Bridge of Knowledge

Search

Wpływ warunków pasteryzacji, wysokiego ciśnienia w temperaturze poniżej 0C i ogrzewania mikrofalowego na wartość odżywczą i biologiczną oraz jakość mikrobiologiczną mleka ludzkiego

Details

Financial Program Name:
OPUS
Organization:
Narodowe Centrum Nauki (NCN) (National Science Centre)
Agreement:
UMO-2013/09/B/NZ9/01779 z dnia 2014-02-24
Realisation period:
2014-02-24 - 2017-02-23
Research team leader:
dr hab. inż. Dorota Martysiak-Żurowska
Realised in:
Department of Chemistry, Technology and Biochemistry of Food
Project's value:
768 510.00 PLN
Request type:
National Research Programmes
Domestic:
Domestic project
Verified by:
Gdańsk University of Technology

Filters

total: 3

  • Category

  • Year

  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Projects

Year 2022

Year 2019

seen 272 times