Wpływ warunków pasteryzacji, wysokiego ciśnienia w temperaturze poniżej 0C i ogrzewania mikrofalowego na wartość odżywczą i biologiczną oraz jakość mikrobiologiczną mleka ludzkiego - Projekt - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wpływ warunków pasteryzacji, wysokiego ciśnienia w temperaturze poniżej 0C i ogrzewania mikrofalowego na wartość odżywczą i biologiczną oraz jakość mikrobiologiczną mleka ludzkiego

Informacje szczegółowe

Program finansujący:
OPUS
Instytucja:
Narodowe Centrum Nauki (NCN) (National Science Centre)
Porozumienie:
UMO-2013/09/B/NZ9/01779 z dnia 2014-02-24
Okres realizacji:
2014-02-24 - 2017-02-23
Kierownik projektu:
dr hab. inż. Dorota Martysiak-Żurowska
Realizowany w:
Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Wartość projektu:
768 510.00 PLN
Typ zgłoszenia:
Krajowy Program Badawczy
Pochodzenie:
Projekt krajowy
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Filtry

wszystkich: 3

  • Kategoria

  • Rok

  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Projektów

Rok 2020

Rok 2019

wyświetlono 75 razy